Rösta på ett bidrag och dela på Facebook så får du en månads fri träning på Nordic Wellness.

Regler

Marknadsföring

Det är okej att marknadsföra sitt bidrag så länge man inte köper marknadsföring eller köper röster. När tävlingen växt till en folkrörelse kommer det inte ha så stor inverkan på tävlingsresultatet, men fram tills dess har alla möjlighet att sprida informationen om sitt bidrag på kreativa sätt. I slutändan är det en jury som bestämmer vem av finalisterna som vinner.

Egna tävlingar

Vi kommer inte straffa deltagare som väljer att ha egna tävlingar för folk som röstar på dem. Vi förstår problematiken. Vi vet att vissa inte uppskattar det och att andra tycker att det är kul. Det kan leda till att någon röstar på dem och samtidigt att någon annan inte röstar. I slutändan har alla tävlande valet att bjuda hem folk och kämpa för att få röster.

Manipulera resultat

Det är inte okej att manipulera röstresultaten eller databasen som innehåller röstresultaten på något vis.

Nya regler

Reglerna kan uppdateras när som helst under tävlingens gång. Det är den tävlandes ansvar att hålla sig uppdaterad mot regelverket.

Vid brott mot reglerna

Tävlingsledningen bedömer vilken handling som ska tas mot tävlande som bryter mot reglerna. Vid allvarliga förseelser blir den tävlande diskvalificerad. Tävlingsledningens beslut går inte att överklaga.

Genom att delta i tävlingen och skicka text, bilder och film ger du Hembiobutiken.se rätt att använda detta material i marknadsföring.